Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. LEOPARD COM isi asuma dreptul de a face modificari,actualizari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a acestor reguli se poate citi de pe pagina Termeni si Conditii. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor effectuate

ACEST SITE ESTE PROPIETATEA LEOPARD COM S.R.L.

Continutul site-ului leopard.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, totusi erorile nu sunt imposibile.

De aceea, Leopard Com nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Leopard Com isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Leopard Com, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Leopard Com de la clientul respective

LEOPARD COM S.R.L. NU GARANTEAZA CA PRODUSELE ACHIZITIONATE VOR ARATA IDENTIC CU IMAGINEA DE LA DESCRIEREA DE PE SITE SI NU GARANTEAZA CA IN SPECIFICATIILE TEHNICE ALE PRODUSULUI NU VOR APAREA MODIFICARI FATA DE SPECIFICATIILE OFERITE IN PAGINILE DE PREZENTARE ALE RESPECTIVULUI PRODUS.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru.

Taxe Suplimentare:

Functie de locatia clientului si valoarea comenzii, Leopard Com poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si LEOPARD COM va fi rezolvat prin cale amiabila.

ORICE INCERCARE DE ACCES NEAUTORIZAT SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SI DE  FRAUDA LA SITE-UL www.leopard.ro VA FI ANUNTATA AUTORITATILOR COMPETENTE

Detalii Produs

Cos0
Nu aveti produse in cos
Continua cumparaturile
0
Secured By miniOrange