Din produsele noastre  

   

Modalitati de livrare: produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

• Taxe de transport:

Costul de livrare va fi comunicat  de consultantul de vanzari care va contacta clientul dupa ce se face comanda.

In cazul in care se asigura si transport, cumparatorul este obligat sa asigure o cale de acces pâna la locul de livrare, precum si forta umana sau dupa caz mecanizata pentru descarcarea materialelor din mijloacele de transport, într-un timp adecvat fiecarei situatii.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul S.C. Leopard Com S.R.L.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, S.C. Leopard Com srl va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

• Durata livrarii: este variabila in functie de produsele comandate si de modalitatea de plata si de livrare aleasa. In mod normal durata livrarii variaza intre cateva ore si 5 zile lucratoare lucratoare daca produsul este in stoc din momemtul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata se poate face:

in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) se plateste taxa de ramburs 

prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) .

   

Coșul tău  

 x 

Coş gol
   

Contul tău  

   

Puteti comanda si prin telefon!  

0744653661

0238713064

0338401180

0338401159

Luni-Vineri ora 7-17
Sambata ora 7-13
 
   

Alege moneda     

trafic ranking

Statistici web